Idræts Allé 8 6740 Bramming | 75102288 | info@bramming-fysio.dk

Viste du at du kan skrive til os ved at trykke her?

FysioDanmark - Bramming | Din lokale Fysioterapeut
FysioDanmark - Bramming

FysioDanmark – Bramming er en moderne klinik med gode behandlings faciliteter.

Du vil blive mødt af et velforberedt og imødekommende team af 9 autoriserede fysioterapeuter og 1 sekretær. De to ejere Jørgen Bargisen og Ove Thomsen overtog klinikken i 2002. I 2006 flyttede klinikken ned i de nuværende lokaliteter ved Bramming Kultur- og Fritidscenter.

Klinikkens høje faglige niveau fastholdes ved, at vi fysioterapeuter løbende deltager i kurser, således at vi altid er på forkant med den sidste nye viden indenfor vores fag. Vi vægter udvikling og videreuddannelse højt.

Vi behandler patienter med funktionstab, smerter, overbelastningsskader og yder alle former for genoptræning.

Behandling og genoptræning tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse, hvor diagnose og årsagssammenhænge bliver klarlagt.

Samarbejde med henvisende læge, eventuel med inddragelse af behandler fra anden faggruppe, samt forebyggende rådgivning er vigtige elementer i behandlingsforløbet.

FysioDanmark – Bramming behandler også uden henvisning.

 

For at lære mere om FysioDanmark henviser vi til FysioDanmarks egen hjemmeside, som findes her. https://fysiodanmark.dk/om-fysiodanmark/

D.1 november 2019 valgte Bramming Fysioterapi at indgå et samarbejde med FysioDanmark og på den måde blev vi til FysioDanmark – Bramming. Bramming Fysioterapi fortsatte med det samme personale, men står nu endnu stærkere.